Ny kunde: Devoteam

Facebook
LinkedIn
Print
E-mail

Devoteam er et førende konsulentfirma i Danmark og internationaltmed fokus på digital strategi, platformsteknologier, cybersikkerhed og forretningstransformation. Devoteam er fokuseret på at vende kundernes forretningsmæssige udfordringer til konkret forretningsværdi og frigøre det sande forandringspotentiale, som de fleste virksomheder har.

I sin tilgang har Devoteam et åbenlyst stort fokus på at synliggøre en kundens risici, potentialer, ineffektivitet og GAPs. Alle områder, der på hver sin måde indeholder en positiv business case. Som resultat af at kunderne ønsker en øget beslutningstillid, involverer Deovteam nu kundens medarbejdere i langt højere grad. Dette sker ved at involvere stakeholders og influenter. Alene det at involvere bredere har en positiv indvirkning på et projekt, men før projektet er landet handler det om at skabe beslutningstillid. Formlen med Devoteam’s dygtige konsulenters erfaringer, cases, de nye data/indsigter stiller både Devoteam og kunden stærkere end nogensinde før. 

Hvorfor er det sådan?  

“I en stor salgsundersøgelse fandt teamet, at 87 % af alle salgsmuligheder indeholder enten moderat eller høj grad af ubeslutsomhed hos kunder. Og det er problematisk: Efterhånden som ubeslutsomheden stiger, falder vinderraterne.(Harvard Business Review)”.

Når Devoteam involverer bredt i kundeorganisationen styrker det både tilliden til Devoteam og til business casen. Den psykologisk effekt af en bred involvering i kundens egen organisation og nye data på risici, muligheder GAPs sikrer en øget tro på projektet gennemførlighed. Data er logiske og konkrete for kunden på en måde, som maveinstinkt og intuition simpelthen ikke er. Så når Devoteam fjerner de subjektive elementer fra deres kunders beslutninger, styrker de kundens beslutningstillid, hvilket gør det nemmere at forpligte sig til en bestemt business case, vision eller strategi uden at være alt for bekymret over, at den forkerte beslutning har blevet lavet.

Velkommen til Devoteam