Om InsightsRadar

Vi brænder for at tage din virksomhed til nye højder gennem en datadreven tilgang, hvor hver interessent bliver en nøglespiller. Velkommen til en rejse, hvor øget engagement skaber stærke og varige forbindelser. Din succes er vores mission!

Vores målsætning

Vores målsætning
At revolutionere virksomheders succes gennem InsightsRadar, hvor vores mål er klart: At skabe en dyb og meningsfuld forbindelse mellem virksomheder og deres interessenter. Vi stræber efter at gøre det let for vores kunder at indsamle uvurderlige data, hvilket ikke kun forbedrer medarbejdertilfredshed og kundeforhold, men også skaber unikke indsigter, der er uundværlige for strategisk beslutningstagning. Vi er drevet af ønsket om at levere enestående værdi, som kun opnås gennem autentisk engagement og datadrevne forbedringer.
Vores historie
2018
Start
InsightsRadar blev grundlagt af Søren Lundsgaard Jensen i 2018 med en dyb overbevisning om, at en bred medarbejder involvering er afgørende for virksomheders succes. Denne vision blev skabt med en vilje til at gøre en positiv forskel i erhvervslivet.
2020
Ny medejer
Året 2020 markerede begyndelsen på en spændende rejse, da Søren mødte Thami, en dygtig udvikler og projektleder, der blev en afgørende medspiller i at omsætte visionen til virkelighed. Thami blev medejer i 2021 og sidder med udviklingen i Marokko.
2021
Den første kunde

I 2021 så verden den første version af InsightsRadar, og vores første kunde, Klean Group, blev en del af vores rejse. De begyndte at anvende vores moderne, og dynamiske GAP Assessments til at kvalificere nysalgsmøder og optimere deres leverancer. 

Fra det tidspunkt har InsightsRadar fortsat med at udvikle sig. Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med en voksende liste af kunder, herunder Dansk Industri, Capgemini, Devoteam, DXC, Cepheo, Dustin, ALSO, Klean Group og mange andre.

2021-2023
Det helt rigtige
I årene 2021-2023 har vi set betydningsfulde analyser fra førende aktører som RAIN Group, Gartner og McKinsey, der alle bekræfter vores mission og overbevisning om, at datadrevne beslutninger og stærk involvering er nøglen til at navigere gennem komplekse udfordringer og opnå bedre resultater.

Vores team

Vi er et alsidigt team, med stærke faglige og stærke kompetence. Vi har hovedkontor i København, med kontorer i Nibe ,Oslo og Marokko.

Soren
Søren Lundsgaard Jensen
Partner | Nysalg
Jakob Nordstrøm
Jakob Nordstrøm
Leverance | Client Management
Thami
Thami Najim
Partner | Udvikling
Vær med i den vigtige kamp om medarbejder involvering

Alle medarbejder hos InsightsRadar spiller en værdifuld rolle i at hjælpe vores kunder med at optimere deres virksomhed igennem en datadreven tilgang.